Prijava

Rešitve

Domov Rešitve

Kaj ponujamo

V podjetju Smart Solutions ponujamo vse, od razvoja do oglaševanja.

V našem podjetju nenehno iščemo načine, kako se še bolj približati svojim strankam, jim biti še bolj dostopni in uporabniško izkušnjo z nami narediti še bolj prijazno in prilagojeno. V večini primerov so odnosi s strankami prijazne in ne izključno poslovne narave. Izdelava spletnega mesta po meri po vaših željah.

Spletni razvoj


Spletni razvoj in oblikovanje je nekaj, česar se lahko danes resnično nauči vsak, če seveda veliko časa posveti učenju, veliko težje pa se je naučiti, kako narediti kakovostno in profesionalno spletno stran.

Grafično oblikovanje


S pomočjo različnih oglaševalskih in drugih poslovnih materialov bomo ustvarili strokovno predstavitev, vredno vašega podjetja in / ali blagovne znamke. Poskrbeli bomo, da bo vaše podjetje predstavljeno v najboljši možni luči.

SEO


Optimizacija iskalnikov narašča pri oblikovanju spletnih strani in je ključnega pomena v današnji dobi visoke konkurenčnosti, saj omogoča, da se povezava do vašega spletnega mesta prikaže na višjih mestih v iskalnikih, kot so Google, Yahoo, Najdi.si,…

Marketing


Danes prek iskalnega omrežja iščemo več kot 90% storitev in izdelkov, zato je Google Ads lahko izredno učinkovito in razmeroma poceni oglaševalsko orodje, če jih znamo kar najbolje izkoristiti.